Oppdatering fra byggeplassen

I dag ferdigstilte vi betongarbeidene for boligfeltet. Det har vært en lang reise og det er godt å endelig være oppe av gropa i denne delen. Betongarbeidene for næringsdelen som går inn mot spunten vår i sør vil pågå i ca 3 måneder til. Heissjaktene og trappehuset til Byhus 2 vil ferdigstilles uken etter påske. Da starter vi med å legge dekkene.

Vi har også endelig ferdigstilt borringen av stålpelene til fjell for denne gang. Vi har satt 342 stålkjerner ned i fjell så byggene står godt forankret. De lengste pelene våre er opp mot 95 meter. Det er deilig å endelig være ferdig med disse arbeidene. Både for oss og for nærmiljøet vil alle oppleve en renere hverdag rundt byggeplassen. Vi har ofte hatt feiing i gatene etter endt arbeidsdag og vi skal selvfølgelig fortsette med dette hver gang det er behov for dette. Det er viktig både Bundebygg og vår utbygger Stor Oslo Eiendom at vi rydder opp etter oss. Det vil også bli mindre trafikk inn og ut av byggeplassen i tiden som kommer.

I løpet av de 27 månedene vi har holdt på har vi lagt over gravd ut over 64.000 m3 med masser og vi har lagt nesten 1,3 millioner kg med armeringsjern som er støpt inn i betongen.

Inne i tårnhus 1 og 2 er fliser, parkett og kjøkken lagt i mange leiligheter.

I den kommende perioden vil vi ferdigstille fasadene på tårnhus 1 og 2, og starte med fasadeplater på tårnhus 2. Ytterveggene på byhus 1 og RAND vil starte opp. Tårnhus 1 vil bli synlig fra gaten i løpet av april. Det er mye som skjer hos oss nå og det synes vi er moro.

Byggeplassen vil ta påskeferie og holde steng etter endt arbeidsdag onsdag. Vi har engasjert vakthold på plassen for å sikre oss mot at uvedkommende er innom. Så ser dere noen inne på plassen i gult tøy er det nok vaktpersonellet. Vi vil starte opp arbeidene igjen tirsdag etter påske. Selv om vi liker å starte tidlig morgenen og arbeider litt utover ettermiddagen har selv vi i byggebransjen vi behov for å ta en pust i bakken i ny og ne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: