Godt nytt år

Selv om vi har hatt mindre arbeider gående gjennom romjulen er vi nå i gang for fullt igjen. Arbeiderne begynner å komme tilbake fra juleferie og produksjonen vår vil i den kommende perioden ta seg mer og mer opp.

I den kommende perioden, vil man se at fasadeplatene på tårnhus 1 og 2 begynner å komme på plass. Dette har tatt lengre tid enn vi ønsket å få på plass, men slik er hverdagen vår i disse koronatider. Vi opplever som alle andre litt lengre leveringstid på de fleste leveransene våre

RAND og Byhus 1 vil vokse med etasje for etasje. Betongarbeidene for disse 2 byggene skal være ferdig til april.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: