Status Meierikvartalet

Det er hektiske tider for oss, men vi gleder oss over at byggeplassen fortsetter å vokse

I dag legger vi de siste betongelementene på Tårnhus 1. Vi synes alltid det er moro å ferdigstille arbeidsoperasjoner. Til uken skal vi starte med å forberede å tette taket slik at vi kan starte med å bygge fasaden.

Tårnhus 2 er godt over halvveis og vi legger nå dekket i etasje 13. Det er fortsatt noen uker igjen til vi kan stå på toppen av Lillestrøm sitt høyeste bygg. Vi har vært oppe på toppen av sjakten og utsikten der oppe er helt fantastisk.

Tårnhus 3 er godt igang med arbeidene i kjelleren, og vi skal nå starte reisen oppover her også. Vi har også montert opp vår 3 kran som mange kanskje allerede har sett.

Hverdagen vår og som får alle krevende med tanke på Covid 19. Meierikvartalet har gjennom hele det siste året hatt strenge smittevernstiltak. Våre samarbeidspartnere og leverandører har tatt dette seriøst, og sammen har vi klart å holde prosjektet i full drift gjennom det siste året. Prosjektet innførte «oslo forskriften» umiddelbart da denne ble innført for byggeplassene i Oslo, slik at når Lillestrøm Kommune nå innførte sin forskrift for byggeplassene i kommunen så var vi allerede forberedt. Stengte grenser medfører utfordringer for oss, da mange av arbeiderne i bransjen kommer fra utlandet. Gjennom god planlegging har vi klart å holde fremdriften og vi håper at vi vil kunne fortsette den gode fremdriften vår nå inn mot sommeren.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: