Høyest i by`n

For en uke siden nådde tårnhus 2 toppen. Det var gøy å bli høyest i by`n med tårnhus 1 på 17 etasjer, men litt artig var det å slå vår egen rekord.

Vi har nå ferdigstillt begge våre sjakter og er godt i gang med å stable hulldekkene på tårnhus 1. Der har vi allerede nådd første leilighetsetasje og for et godt trent øye kan man se at stålet for de neste 3 etasjene er montert.

Vi har også startet med å grave ut resterende masse for kommende byggetrinn. Dette byggetrinnet ligger mot Solheimsgata. De som har vært inne på http://www.meierikvartalet.no kan se at det kvartalet vokser og flere byggetrinn er nå tilsalgs. Det er gøy å se at prosjektet selger bra og at mange har lyst til å bo på det fantastiske prosjektet vi bygger.

Tårnhusene er helt etter planen og vi vil montere en etasje pr uke. Vi starter med å montere etasjene for tårnhus 2 på førstkommende mandag.

Vi har dessverre ikke alltid værgudene med oss gjennom et stort byggeprosjekt. Nå regner det mye og det gjør at gatene blir skitne når vi kjører ut bilene våre fra plassen. Vi har iverksatt daglig feiing gjennom hele dagen for at dette ikke skal være til sjenanse, men at det til en hver tid er rent klarer vi ikke. Vi har som målsetting at gatene alltid skal være vasket etter endt arbeidsdag,

Har dere sett at vi har startet å pynte byggeplassen til jul. Vi skal også ha juleferie så vi avslutter vårt arbeid for i år den 22 desember.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: