Tårnhus 1 har nådd toppen og utvidelse av byggegropen

Det var en glad gjeng som idag kunne glede seg over at sjakten til tårnhus 1 har nådd 17 etasje. Det har gått fort oppover og vi har hatt en takt på opptil 3 etasjer i uken. Selv om været i dag var litt tåkete har vi vært oppe i tårnet mange ganger underveis og vi kan melde om at utsikten er fantatisk. Her kan boligkjøperne glede seg til sommerdager med god utsikt over landskapet Romerike har å by på eller den mektige kveldssynet med Lillestrøm «by-night»

Som mange sikkert har sett har også det siste tårnhuset blitt lagt ut for salg, samt at det første byhuset legges ut for salg 19.11.

I forbindelse med flere bygninger er vi også nødt til å utvide byggetomten vår. Som allerede har lagt merke til er byggegjerde flyttet ut mot Solheimsgata

Dessverre er det forbundet en del støy med utvidelsen av byggetomten ettersom vi må sette ned spuntnåler. Vi har forståelse for at mange er hjemme på dagtid i disse tider og at dette kan virke litt ekstra belastende. Allikevel føler vi at vi også har et ansvar om å holde hjulene i gang under disse tider.

Spuntingen vår vil foregå i det tidsrommet som kommunen har tillatt med pausene som er påkrevd.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: