Oppstart tårnhus 2

I går ble bunnplaten til tårnhus 2 støpt og vi er endelig i gang med vår reise oppover. Tårnhus 2 blir det høyeste tårnet på 19 etasjer og vil tilslutt kunne krones med tittelen Lillestrøms høyeste bygg. Ønsker du å bo i Lillestrøm sin høyeste bygning er det fortsatt noen få leiligheter til salgs. Disse finner du på http://www.meierikvartalet.no

I morgen skal vi også heve den første kranen vår. Idag er den rett under 50 meter høy, og nå skal vi klatre den opp til toppen. Neste uke skal vi montere den andre kranen vår. Da har vi en skikkelig byggeplass med 2 store tårnkraner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: