Fremdrift og fellesferie

Vi er godt i gang med å borre pelene. Dette er en krevende arbeidsoperasjon da det er langt til fjell. Når vi først har startet å borre en pel kan ikke arbeide stanses før denne er borret inn i fjellet. Selve borringen gjennom leiren genererer veldig lite støy med når pelen treffer fjellet bråker det litt. Heldigvis bråker det ikke så lenge. Innborringen i fjell tar ca 20 minutter og skjer ca hver 3 time gjennom dagen. Så langt er vi veldig fornøyd med fremdriften på peler

Prosjektet og vi som jobber er også glade for at sommeren har kommet. Den har vi også lyst til å nyte. Vi vil derfor borre peler ut neste uke så tar denne arbeidsoppgaven fellesferie. Noe arbeid vil pågå på prosjektet gjennom sommeren, men dette vil i hovedsak være klargjøring for kommende oppgaver. Dette kan være seg støping av kranfundament.

Viste du at den største kranen vår vil bli 80 meter høy?

Meierikvartalet ønsker med dette alle en god sommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: